FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Allied Telesis logo

Allied Telesis is als bedrijf in 1987 in Japan opgericht en geldt als een van de koplopers in de ICT-branche. Zij richt zich op producten voor netwerkinfrastructuur en bijbehorende producten ter ondersteuning. De vernieuwende netwerken van het bedrijf ondersteunen IP-standaarden, waardoor u probleemloos beschikt over services voor spraakcommunicatie, video en gegevensoverdracht. De oplossingen van Allied Telesis zijn geschikt voor veel verschillende doelgroepen, van zakelijke klanten en administratie tot onderwijs, gezondheidszorg, horeca, toerisme en netwerkdienstverleners.

Met de producten van Allied Telesis verlopen uw werkzaamheden soepeler en worden gebruikskosten verlaagd. Het afnemen en beheren van diensten en applicaties wordt continu vernieuwd, wat resulteert in een werkomgeving die een steeds hoger niveau van kwaliteit weet te behalen en dynamiche ontwikkeling stimuleert. Het assortiment van Allied Telesis bevat onder andere switches, mediaconverters en PCI-adapters en geniet wereldwijd van grote populariteit.

Allied Telesis is continu bezig vernieuwende, creatieve producten te ontwikkelen die klanten ondersteunen in een efficiëntere workflow. Het uitgebreide assortiment van interoperationele systemen stellen een ieder in staat zich aan te kunnen blijven passen aan de veranderlijke ontwikkelingen in de technologische wereld. Ook vergaart u met deze apparatuur eenvoudiger nieuwe inzichten in zakendoen.

Allied Telesis beschikt over een ruim assortiment aan PCI-adapters, Fast Ethernet Media en Gigabit Media mediaconverters en overige producten ter aanvulling van de infrastructuur. Tevens zijn er switches beschikbaar in de categorieën 8000GS, 8000S, 9000, CentreCOM series, FS700, FS750, FS970M, GS900, GS950, x200 en x510.

Allied Telesis heeft zich als doel gesteld om oplossingen van het hoogste niveau aan te bieden tegen betaalbare prijzen en weet dit te behalen dankzij haar brede ervaring en vernieuwende standaarden. Het bedrijf heeft producten voor een volledige infrastructuur in haar assortiment, variërend van sterke laag drie switches tot uitgebreide mediaconverters.

De experts van Allied Telesis staan te allen tijde voor u klaar, om u te voorzien van advies en antwoorden over alle producten, zodat u altijd kan kiezen voor de beste oplossing.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-10%
-60%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden