Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Allied Telesis logo

Allied Telesis biedt een uitgebreid assortiment switches aan die bruikbaar zijn voor bedrijf van klein tot groot formaat en eenvoudige tot uitgebreide eisen aan hardware. Doordat er keuze is uit tientallen modellen kan een ieder een oplossing op maat vinden.

De switches van Allies Telesis beschikken over een hoge doorvoercapaciteit en efficiëntie. Ze genieten wereldwijd van hoge populariteit dankzij de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook de hoge betrouwbaarheid, een belangrijke maatstaf voor de infrastructuur van een netwerk, is een reden om voor deze switches te kiezen.

De switches van Allies Telesis kunnen gestapeld worden. Het assortiment bestaat uit de volgende categorieën: 8000GS, 8000S, 9000, CentreCOM, FS700, FS750, FS970M, GS900, GS950, x200 en x510. Dankzij toegepaste technologieën vervullen de switches alle veranderlijke eisen aan een netwerk. Allied Telesis heeft veel aandacht besteed aan funtionaliteiten met betrekking tot routing, veiligheid, beheer en ondersteuning, waardoor uw netwerk efficiënter fungeert en u uw aandacht kan richten op andere, belangrijkere aspecten van uw werk.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-61%
-24%
-7%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden