FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

APC (American Power Conversion) staat bekend om de productie van UPS (Uninterruptible Power Supply)- systemen (ononderbreekbare voeding). Belangrijke producten van het bedrijf zijn apparatuur voor noodstroomvoorziening en elektronische apparaten ter bescherming van hoofdapparatuur tegen piekspanningen en spanningsschommelingen.


Het bedrijf werd in 1981 in Massachusetts opgericht door elektrotechnici van MIT. Deze elektrotechnici waren betrokken bij een onderzoek naar zonne-energie dat in 1984 werd afgerond. Het bedrijf begon vervolgens met zijn werk aan UPS-apparaten.


De kwaliteit van APC is opvallend hoog. Daarbij is het voortdurend bezig met technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen op het gebied van netwerkkritieke infrastructuur (NCPI).


Een groot deel van het APC aanbod bestaat uit Back-UPS apparaten, bestemd voor kleine bedrijven en thuisgebruik. De Back-UPS apparaten bestaan uit basis beveiligingsapparaten, uitgerust met een zelftest. De test zorgt ervoor dat batterijen die vervangen moeten worden op tijd worden ontdekt, wat het mogelijk maakt om preventief onderhoud uit te voeren.


Aan grotere bedrijven worden Smart-UPS apparaten aanbevolen. De apparaten voorzien in noodstroomvoorziening. Hierdoor kunnen grote bedrijven blijven produceren tijdens stroomstoringen. De SMT- en SUA-serie, net als de SURT- en SURTD-serie, behoren tot de meest populaire modellen. APC beschikt ook over een ruim assortiment aan toebehoren, zoals zoals batterijen in blisters en stekkerdozen.


De UPS-apparaten van APC beveiligen computers, routers en switches. Ze zijn uitermate geschikt voor computernetwerken. Optimale hardwarebeveiliging is gegarandeerd dankzij de hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties van verschillende modellen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-71%
-24%
-41%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden