FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

Back-UPS APCs staan voor veiligheid en voeding van elektronische apparaten. Wereldwijd zetten ze toon op dit gebied. De Back-UPS serie kan zowel thuis als op kantoor gebruikt worden. Ze beschermen apparatuur tegen piekspanningen en overspanningen. Bij het uitvallen van de externe voeding, voorzien ze in noodstroom. Hierdoor kan de apparatuur veilig worden uitgeschakeld, met behoud van data en zonder beschadiging van apparatuur. Vloermodellen (zoals bv. APC Back-UPS 400) en torenmodellen (zoals APC Back-UPS 320 en 350) hebben beide een zeer goede naam.

 

De apparaten UPS van de serie Back-UPS Pro zijn bestemd voor veeleisende toepassingen die over extra functionaliteiten beschikken. LCD-displays behoren tot de uitrusting van de apparaten. Deze maken de bediening een stuk gemakkelijker. Daarnaast beschikken ze over een systeem van automatische spanningsregelaars en over oplossingen voor het besparen van elektriciteit en voor het verlengen van de werktijd van accu’s. Met het programma PowerChute worden Back-UPS Pro beheerd en wordt er bijgedragen aan een zo hoog mogelijke efficiëntie.

 

Back-UPS Pro 550, Back-UPS Pro 900 en Back-UPS Pro 1500 (het beste model van deze serie) zijn de populairste modellen van de Back-UPS Pro apparaten.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-18%
-76%
-61%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden