Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

Smart-UPS van APC hebben als functie de veiligheid van apparaten en netwerken binnen bedrijven, serverruimtes en datacenters, te waarborgen. De UPS van APC voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en garanderen een hoge arbeidsefficiëntie. Hierdoor zijn de belangrijkste gegevens en kostbare specialistische apparatuur optimaal beveiligd.

 

Het aanbod aan Smart-UPS is uitgebreid. U vindt daarom altijd een oplossing die past bij uw bedrijf. Het aanbod bestaat uit diverse modellen, zoals basismodellen, standaardmodellen en modellen met langere werktijd voor de meest veeleisende toepassingen. Over de hele wereld bekeken zijn standaardmodellen op dit moment de meest gebruikte oplossing voor het werken met servers en massageheugens.

 

Extra accu's en toebehoren, en de specialistische software PowerChute, verbeteren de efficiëntie, functionaliteit en looptijd van de apparaten. De UPS en APC worden bestuurd en gecontroleerd met Power Chute. Hiermee optimaliseert u tevens de efficiëntie. Al eens van SMT1500I en SURTD5000RMXLI gehoord? Dit zijn de meest gebruikte modellen van Smart-UPS.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-25%
-76%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden