FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

Met PowerChute- software bent u perfect voorbereid op stroomuitval. De software schakelt het systeem automatisch, op een veilige manier, uit. Alle gegevens blijven behouden (dat is anders als de voeding onverwacht wordt onderbroken).

 

Met het programma PowerChute Business Edition beheert u meerdere UPS'en op afstand. De innovatieve functionaliteiten van het programma staan garant voor een optimaal beheer van uw bedrijfsnetwerk.

 

Maximale efficiëntie wordt bereikt met het programma PowerChute Network Shutdown, in combinatie met de kaart APC UPS Network Management Card. Wanneer noodzakelijk, zorgt het programma voor een veilige uitschakeling van fysieke en virtuele servers. Schaalbaarheid was een belangrijk speerpunt in de ontwerpfase van de software, zodat u met een browser meerdere apparaten tegelijkertijd moeiteloos op afstand kunt bedienen.

 

Heeft u de licentie aangeschaft? Dan ontvangt u het programma op een CD. Na aanschaf van de licentie, kunt u het programma ook downloaden van de website van de producent.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-59%
-19%
-18%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden