FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

U kiest uit een uitgebreid aanbod aan toebehoren voor de UPS'en van APC. Dit maakt het gebruik van de apparaten nóg prettiger. De toebehoren zorgen ervoor dat u de apparaten eenvoudig beheert. Ook wordt de levensduur van de apparaten verlengd. Wilt u apparaten, die deel uitmaken van een netwerk, controleren en besturen? Ook dat wordt eenvoudiger met UPS-netwerkbeheerkaarten van APC. Voor het beheer kunt u gebruikmaken van een browser, SNMP-protocol of de commandoregel. Het PowerChute programma, versie Network Shutdown, wordt met de netwerkbeheerkaart meegeleverd.

 

APC biedt tevens drie series aan serverkasten voor industriële toepassingen, behorend tot de productenreeks NetShelter. NetShelter SX bestaat uit moderne IT-behuizingen. De parameters voor koeling, voeding, omgevingsbewaking en kabelbeheer zijn optimaal. Staat kostenefficiëntie bij u hoog in het vaandel? Dan past de productenserie NetShelter SV wellicht bij u. Niet alleen staat deze serie voor hoge kostenefficiente, ze biedt ook een zeer hoge kwaliteit. De derde serie, Netshelter CX, is ontwikkeld voor kantoren, alsmede voor kleine bedrijven die geen speciale ICT-zone hebben. De IT-behuizingen zien eruit als kantoormeubels. U installeert ze probleemloos. In de omgeving van de behuizingen kan perfect gewerkt worden, dankzij de geluidsisolatie.

 

Bij aankoop van een product uit de serie Back-UPS en Smart-UPS, biedt APS u de mogelijkheid om de garantie op het product te verlengen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-62%
-19%
-59%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt!
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden