Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Netwerkapparatuur in alle soorten en maten. Dát is de specialisatie van Cisco. Dit Amerikaanse bedrijf opereert wereldwijd en heeft een breed scala aan producten, zoals routers, switches (netwerkswitches), brandmuren (firewalls), VOIP-gateways, draadloze netwerkproducten en IP-telefonieproducten.


Cisco biedt hoogwaardige apparatuur. Niet voor niets zien concurrenten de producten als een gewild succesvoorbeeld. En dat geldt ook voor de afnemers. Zij profiteren van de innovatieve oplossingen, slimme beheerssystemen en optimaal functionerende producten. Uiteenlopende klanten worden in hun behoeften tegemoet gekomen. De keuze aan producten is namelijk meer dan ruim. Bovendien is Cisco een betrouwbare aanbieder met optimaal functionerende producten. Het bedrijf is dan ook geliefd bij particulieren, bedrijven én corporaties.

 

Veiligheid staat Cisco hoog in het vaandel als het gaat om switches en routers. Als het gaat om toegang tot resources, maar ook met betrekking tot functionaliteiten. Bovendien zijn Cisco switches en routers maximaal schaalbaar en efficiënt. Het uitgebreide bedieningspaneel, razendsnelle configuratie en eenvoudige beheersmogelijkheden, maakt de modellen bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Velen beschouwen Cisco firewalls als een van de meest betrouwbare firewalls. De walls zijn gebaseerd op modulaire, schaalbare platforms en zijn perfect afgestemd op de beveiligingsvereisten van een veranderende netwerkomgeving.

 

Diverse IP-telefonie oplossingen, zoals VoIP-telefoons, zijn andere bekende producten van Cisco. Met deze oplossingen brengt u telecommunicatiekosten aanzienlijk omlaag. Het assortiment van het bedrijf bestaat daarnaast uit opladers, VoIP-conferentietelefoons, videotelefoons en telefoons met display. De producten staan bekend om hun uitstekende verbindingskwaliteit. Het assortiment is zó ruim dat gebruikers bijna altijd vinden wat ze nodig hebben.


De afgelopen jaren hebben vele klanten de producten van Cisco naar volle tevredenheid mogen ervaren. Met Cisco producten bouwt u internetoplossingen gemakkelijk uit. En de prijzen zijn aantrekkelijk laag.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-66%
-13%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden