FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Netwerken die met alle soorten multimediamaterialen prima opereren, zijn dankzij de routers van Cisco heel realiseerbaar. Cisco 1921 en Cisco 881 Ethernet Sec Router zijn de populairste routers van Cisco. Van deze laatste is de 880 Serie ISR het meest gekozen model.

 

Het platform Cisco 1921 wordt gebruikt voor het bouwen van ISR G2 netwerk. Dit platform maakt eenvoudige aanpassingen binnen het netwerk mogelijk, zodat kan worden ingespeeld op de alsmaar veranderende behoeften van een bedrijf. Uitstekende interne communicatie wordt bereikt door de transmissie-infrastructuur voor alle datatypen,  waaronder stem en video, en de infrastructuur voor het beschikbaar maken van software en applicaties. Alle Cisco routers, zo ook deze, zijn in harmonie met de PoE eisen. Ook beschikken ze over een nieuw systeem dat voorziet in het monitoren van energieverbruik.

 

Het apparaat Cisco 881 Ethernet Security Router staat garant voor twee belangrijke zaken: veilige overdracht van gegevens en gesproken communicatie voor bedrijven. Het model behoort, samen net andere modellen uit de 880 ISR serie, tot een aanbod dat zó uitgebreid is dat het voorziet in de behoeften van elk type bedrijf.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-28%
-60%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden