FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Cisco ondersteunt bedrijven, verschillend in omvang, met kwalitatieve hard- en software, ontworpen voor het bouwen en het gebruik van netwerkinfrastructuur. Uiteenlopende producten, waaronder routers, switches, IP-telefoon, draadloze netwerken en veiligheidsoplossingen die beantwoorden aan de behoeften van middelgrote en kleine bedrijven, behoren tot de groep Cisco Small Business. Volledige functionaliteit wordt gewaarborgd met deze producten. Uitbreiding van een netwerk, bijvoorbeeld als een bedrijf groeit, is eenvoudig te realiseren. Dit geldt voor alle Cisco producten.

 

De zakelijke toestellen SPA 303 (beheert 3 lijnen) en SPA 504G (4 lijnen), router RV042 VPN, switches van Small Business 200 (waarvan SG200-26 het populairste model is) en Wireless-N Access Point met PoE (garandeert een grote verwerkingscapaciteit), worden het vaakst gekozen door middelgrote en kleine bedrijven.

 

De brandmuur SA520 beschermt de veiligheid van uw netwerk. Het programma controleert bedrijfsgegevens en het gedrag van werknemers. Als het gaat om de veiligheid van internetgebruik, hebben gebruikers een groot vertrouwen in Cisco ProtectLink Web en Cisco PIX Firewall Software.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-83%
-25%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden