FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Het aanbod van Cisco aan netwerkinfrastructuur is alsmaar veranderlijk. Vandaar dat perfect tegemoet wordt gekomen aan de behoeften van klanten en de steeds hoger wordende industriestandaarden. Wat betreft de snelheid van gegevensoverdracht, heeft Cisco naam gemaakt. Het bedrijf heeft een groot aantal verschillende transceivers op de markt gebracht. De verwerkingscapaciteit ervan is 10, 40 en 100 GB/s. De transcievers komen volledig overeen met de vereisten van de standaard IEEE 802.3ba uit juli 2010.

 

Dankzij de slim ontworpen transceivers van Cisco, is volledige compatibiliteit met andere Cisco platformen haalbaar. Daar zorgen het ontwerp en de uitvoering van Cisco transceivers voor. De apparaten zijn in lijn met de geldende industriestandaarden Multi-Source Agreements. De elektronische toestellen vormen samen basis zend- en ontvangcomponenten van een netwerk dat zorgt voor een flexibelere configuratie van apparaten binnen een netwerktopologie.

 

Cisco heeft een groot aanbod aan transceivers. De apparaten hebben verschillende parameters voor snelheid, bereik, ondersteunde protocollen en media. Ze ondersteunen Ethernet, Sonet/SDH en Fibre Channel applicaties. Ze gaan goed samen met alle switches en routers van Cisco.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-32%
-28%
-71%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden