FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

De Amerikaanse corporatie Dell Computer Corporation is over de hele wereld bekend. Productie van computers en randapparatuur is de voornaamste bedrijfsactiviteit. Denkt u aan personal computers, servers, laptops, computergeheugens, netbooks en andere randapparaten.


De dynamische ontwikkeling van zowel het bedrijf zelf, als de ontwikkeling van zijn werknemers, zijn al sinds de oprichting in 1984 speerpunten van het bedrijf. De slimme IT- technologieën maken de dromen van klanten waar. Ook de omgeving laat het bedrijf niet koud. Dat ziet u in de vele innovatieve milieuvriendelijke oplossingen die het bedrijf steunt. Het bedrijf spreidde zijn vleugels naar de internationale markt. Inmiddels heeft het bedrijf kantoren in alle werelddelen. Voor hardware voor de zorgsector, is het bedrijf hoofdleverancier.


De populairste producten van Dell zijn:
- Servers (PowerEdge serie), ideaal voor allerlei kantoortoepassingen. Ook zijn de servers geschikt voor montage als tower, of in een rack. De configuratie is flexibel. Hierdoor is het mogelijk om een maatwerk configuratie te bouwen. R320, R420 en R520 zijn de bekendste modellen.
–Efficiëntie en hoge printkwaliteit zijn kenmerken van Dell printers en toners. Dell producten hebben voordelen ten opzichte van de producten van concurrenten. Producten zijn bijvoorbeeld bijzonder betrouwbaar. Veel accountantskantoren en bedrijven uit de financiële sector kiezen dan ook vanzelfsprekend voor Dell producten.
– UPS noodstroomvoeding beschermt apparaten tegen stroomuitval. Ze waarborgen de voortdurende werking van een systeem. Dit vergroot de veiligheid van serverdata.


Veelzijdigheid kenmerkt de apparaten. Dit is te danken aan de ruime keuze aan serveropties. De apparaten sluiten hierdoor naadloos aan op de behoeften van bedrijven, particulieren en instellingen. Harde schijven, RAM-geheugens, netwerkkaarten, rails en ventilators zijn voorbeelden uit het aanbod.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-61%
-15%
-76%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt!
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden