Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Dell heeft betrouwbare desktops ontwikkeld voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Binnen de Optiplex serie zijn de 3030AIO, 3020, 3020M, 9020, 9020M, 9030 en 7020 modellen beschikbaar, tevens kunt u kiezen uit de 3800, 3900 en 3902 modellen binnen de Vostro reeks. Dell voorziet elke desktop van de beste oplossingen en nieuwste technologieën, waardoor ze uitblinken in betrouwbaarheid en een soepele werking garanderen.

De desktops van Dell verschillen onderling qua specificaties. Welk model het best voor u geschikt is, hangt af van uw specifieke behoeftes. U wordt aangeraden om te kijken naar uw behoeftes op het gebied van processorkracht, geheugen, grafisch vermogen, software, netwerken, verbindingen, ontwerp, werking, energiebeheer, afmetingen en prijs. Hoe nauwkeuriger u uw behoeftes weet in te schatten, hoe beter u een geschikt model kan vinden zonder ergens op in te hoeven leveren.

Onze consultants staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van informatie te voorzien over het beschikbare aanbod, zodat u altijd voor de beste oplossing kan kiezen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-8%
-25%
-12%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden