FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Er zijn vier productreeksen voor monitoren van Dell. Allereerst zijn er de economische modellen. De tweede reeks zijn de zakelijke monitoren. De derde zijn de geavanceerde monitoren. Tot slot is er een reeks monitoren voor consumenten. De Dell-monitoren hebben een grootte vanaf 17 inches, tot meer dan 31 inches. De uitvoering van hoge kwaliteit, het elegante uiterlijk en perfect beeld, maken dat klanten steeds weer voor Dell-monitoren kiezen. Een ander voordeel van Dell-monitoren is dat ze weinig energie verbruiken.

 

E-reeks (economisch)- producten zijn voordelig geprijsd. Zijn zijn geschikt voor particulieren en voor kleine of middelgrote bedrijven. De modellen met een diameter van 17 en 19 inch zijn geschikt voor basis kantoortaken en worden van alle modellen het vaakst gekozen. 

 

De modellen onder de P-reeks (professioneel) zijn vooral bedoeld voor op kantoor. Deze modellen zijn speciaal gericht op het optimaliseren van ergonomische omstandigheden en op het verbeteren van de arbeidsefficiëntie.

 

Wat betreft modellen uit de U-reeks (geavanceerd): deze voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers die beeldkwaliteit, kleurnauwkeurigheid en beeldschermgrootte hoog in het vaandel hebben staan.

 

De vierde reeks, S-reeks (voor consumenten), bestaat uit monitoren voor klanten met hoge eisen. Als het gaat om configuraties met meerdere monitoren, dan zijn de dunne randen van de monitoren uit deze reeks zeker een voordeel.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-7%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden