FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Dell biedt een grote keuze aan zuinige en voordelige 1GbE en 10GbE switches die gebruikt kunnen worden voor het up-to-date en schaalbaar maken van een netwerkinfrastructuur. De N-reeks switches draaien op Dell Networking OS 6. Door middel van een bijgeleverde automatische USB-configurator zijn deze aparaten eenvoudig op te starten en te gebruiken, zonder dat er een TFTP configuratie of technische ondersteuning van experts benodigd is.

 

De Dell Networking N2000 switches bieden 24 PoE+ poorten, welk nog eens te verdubbelen is bij het gebruik van een externe voedingsbron. Tevens is het mogelijk 12 switches als stack te verbinden, waardoor men toegang krijgt tot 600 1GbE poorten.

 

De N3000-reeks zijn switches die in staat zijn hogere prestaties te leveren en kunnen zonder extra voeding ondersteuning verlenen aan 48 PoE+ poorten. Het is mogelijk om 624 1 GbE poorten te gebruiken door middel van deze switches als stack van 12 uit te voeren.

 

Ten slotte bieden de N4000 switches uitkomst voor de meest veeleisende situaties. Afhankelijk van het model worden 32 tot 64 10 GbE poorten ondersteund. Een stack van 12 van deze switches zorgt voor een uiterst efficiënte oplossing van 672 10 GbE poorten met een hoge beschikbaarheid en verwerkingscapaciteit.

 

Door gebruik te maken van de Dell Fresh Air blijven de switches functioneren in een temperatuur tot 50 graden, welk resulteert in lagere koelingskosten.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-71%
-60%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden