Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Een van de productreeksen van Dell is PowerEdge: servers die voornamelijk geschikt zijn voor montage als tower, of in een rack. Het uitgebreide aanbod aan stand-alone servers bestaat uit vele apparaten. Zo is er het basismodel PowerEdge T110 II. Dit model is bijzonder geschikt als eerste server voor kleine bedrijven en dient voor het gebruik van bedrijfsmail, externe bureaubladen en het online beschikbaar maken van bedrijfsdocumenten. Het model PowerEdge T620 is een ander voorbeeld. Dit model wordt beschouwd als de krachtigste server van de reeks. Het is voorzien van efficiënte processoren E5-2600 en heeft een maximale interne storagecapaciteit van 48 TB. Het product staat bekend om zijn efficiëntie, beschikbaarheid (beide staan gelijk aan enterprise-class) en schaalbaarheid. Hierdoor voldoet deze server aan de wensen van alle typen bedrijven, groot of klein.

 

Rackservers zijn gemerkt als PowerEdge R. Het aanbod aan rackservers is uitgebreider dan het aanbod aan towerservers, zodat er een geschikt product is voor elk type bedrijf. PowerEdge R210 is bijvoorbeeld een kleine server van 1U-hoogte met een enkele processor. De server PowerEdge R920 heeft vier processoren en is geschikt voor het besturen van grote databases en andere belastende taken. Alle apparaten beschikken over optimale parameters voor efficiëntie, beschikbaarheid, en energiebesparing. De schaalbaarheid van de apparaten zorgt voor probleemloze afstemming bij bedrijfsuitbreiding.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-62%
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden