FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Hardware, waaronder supercomputers, personal computers en servers, vallen onder de hoofdspecialisatie van de Japanse onderneming Fujitsu (opgericht in de jaren dertig van de twintigste eeuw). Het bedrijf ontwikkelt en produceert ook halfgeleiders.


In samenwerking met Phillips begon Fujitsu met de productie van generatoren en elektrische motoren. Het bedrijf bleef zich ontwikkelen. Wel met een andere focus: elektronica en (tele)communicatie, met commerciële telefoonmodellen, personal computers, monitors en spelconsoles als resultaat. Later versmalde het bedrijf zijn focus tot de productie van servers, massageheugens, computers, randapparatuur en customer-premises equipment, zoals tablets, notebooks en terminals.


Voor kleine en middelgrote bedrijven zijn Fujitsu servers ideaal. Het team Green IT werkte vele jaren intensief aan een efficiënt en effectief besturingssystemen, alsmede aan grote besparingen op energiekosten. Dat merken de klanten: Fujitsu apparatuur voldoet aan alle verwachtingen.


Een van de populairste servers zijn de modellen Primergy TX (Tower serie) en Primergy RX (Rack serie). Volle schaalbaarheid van apparaten wordt bereikt dankzij een ruime keuze aan beschikbare specificaties. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere werkomgeving.


Een breed scala aan serveropties, waaronder processoren, RAM-geheugens, harde schijven, RAID-controllers, PCI-kaarten en HotPlug adapters, maakt uitbreiding van afzonderlijke systemen mogelijk.


Het aanbod van Fujitsu bestaat tevens uit workstations, waarbij de serie CELSIUS het meest populair is. Uitbreiding met daarvoor bedoelde elementen, vergroot de efficiëntie van afzonderlijke systeemonderdelen. De workstations zijn bij uitstek geschikt voor CAE (computer aided engineering), toepassingen op het gebied van ontwerpen, architectuur, elektriciteit en financiële analyse.

 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-3%
-28%
-32%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden