FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

De reeks van rackservers Fujitsu Primergy RX gebruikt de beste parameters voor efficiëntie en energiebesparing in zijn klasse. De RX-modellen staan erom bekend dat ze zeer betrouwbaar zijn. De processor van de server Primergy RX100 S8 is speciaal ontworpen voor kostefficiënte oplossingen. Deze server zorgt ervoor dat u kosten bespaart en is bovendien van zeer hoge kwaliteit.

 

Een van de doelen bij het ontwerp van de Primergy RX200 was het behalen van een maximaal vermogen in een behuizing van 1U. Uitbreiding van de server is heel goed mogelijk. Zodoende is de server zeer geschikt is voor het beheer van cloud-technologie en kleine databases.

 

Het platform Fujitsu PRIMERGY RX2520 M1 is efficiënt. Het kan maximaal 10 cores en 192 GB RAM met gemak ondersteunen. Ook is het platform optimaal schaalbaar. Twaalf harde schijven kunnen ermee samenwerken.

 

Ook server Primergy RX300 S8 heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld zijn efficiëntie, veelzijdigheid en schaalbaarheid. Deze eigenschappen maken de server geschikt voor complexe IT-projecten en het bedienen van omvangrijke applicaties. Ook als het gaat om cores is deze server een gunstige keuze. Het maximale aantal cores is namelijk vijftig procent hoger dan het maximale aantal cores van eerdere versies.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-12%
-3%
-41%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden