Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Kleine en middelgrote bedrijven, of afdelingen van grotere bedrijven, die betrouwbaarheid en kostenefficiëntie hoog in het vaandel hebben staan, doen er goed aan Primergy TX, de productreeks van towerservers (behuizingen van het type tower), in overweging te nemen. De productreeks bestaat uit servers uit de reeksen TX100, TX140, TX150, TX200, TX300. De snelle en moderne processoren Intel Xeon en harde schijven van hoge capaciteit, behoren tot de uitrusting van Fujitsu Primergy TX server. De uitrusting staat garant voor een groot vermogen, hoge betrouwbaarheid en perfecte functionaliteit.

 

Geoptimaliseerde luchtstroom in de behuizing, en koeling met het systeem Fujitsu Cool-Safe, zorgt ervoor dat de apparatuur vrijwel geluidloos werkt. De behuizing is schroefloos. Samen met de slimme oplossingen voor montage en demontage van harde schijven, “Easy Rails” genaamd, zorgt dit voor een optimaal gebruikscomfort en mobiliteit.

 

Het is mogelijk om het merendeel van de servers van de TX-reeks te monteren in een rack, of serverkast, zodat de elasticiteit van netwerkinfrastructuur binnen een bedrijf zeer elastisch is. De modellen Primergy TX100 S3p en Primergy TX150 S8 worden het meest gebruikt.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden