Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HGST Logo

HGST (Hitachi Global Storage Technologies, onderdeel van Western Digital) richt zich op het ontwikkelen en produceren van harde schijven, SSD-schijven en externe oplossingen voor dataopslag. Zij waren wereldwijd het eerste bedrijf dat 3,5-inch harde schijven met een capaciteit van 8TB introduceerde. Deze schijf is uitzonderlijk geschikt voor toepassingen binnen datacenters, waar een zo groot mogelijke capaciteit en dichtheid van de schijf een grote rol spelen.

HGST is continu bezig haar producten te verbeteren door innovatie en het toepassen van de geavanceerde, nieuwe technologieën. Dit heeft geresulteerd in schijven die in staat zijn gegevens veilig en betrouwbaar op te slaan. Innovaties op het gebied van software en hardware hebben ervoor gezorgd dat de producten van HGST voldoen aan de eisen van alle klanten.

Er is wereldwijde belangstelling gewekt voor de ontwikkelde technologieën 7Stac en HelioSeal. 7Stac zorgt ervoor dat het mogelijk is om zeven platters te plaatsen in een behuizing gemaakt voor vijf. HelioSeal is een techniek waarbij de behuizing niet met lucht, maar met helium gevuld wordt. Helium is een edelgas dat zich niet verbindt met andere elementen en waarvan de dichtheid zeven keer lager is dan van lucht, waardoor er minder wrijving plaatsvindt. Dit heeft een positief effect op de koppen en platters binnen de harde schijf. Hiernaast heeft HGST energie en ruimte bespaard door de behuizing luchtdicht te maken, in plaats van de gebruikelijke ventilatiegaten en –kanalen. Deze technieken hebben geresulteerd in een grotere opslagcapacatiteit en hebben zes jaar in beslag genomen om te ontwikkelen.

De harde schijven van HGST blinken uit met hun goede verhouding tussen capacteit, gewicht en hoge energie-efficiëntie. De TCOptimized technologie zorgt ervoor dat de schijf een stillere werking en lagere warmeproductie heeft dan traditionele schijven. Tot de populairste reeksen behoren o.a. Endurastar, Cinemastar, Travelstar, Ultrastar en Deskstar.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u vragen heeft over producten met hardware encryptie van HGST.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-13%
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden