FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Er zijn maar weinig mensen die het IT-bedrijf Hewlett-Packard Company (HP) niet kennen. Personal computers, printers, servers, monitoren en workstations, zijn slechts enkele voorbeelden van de producten van dit bedrijf. Het bedrijf werd opgericht tijdens het interbellum. Sindsdien richt HP zich op harmonieuze en stabiele groei. Dat ziet u terug in de toegewijde en betrouwbare werknemers. Zij zijn het belangrijkste kapitaal het bedrijf, want hierdoor kon het bedrijf zijn toekomst met vertrouwen tegemoet zien.


De productie van elektronische apparaten en toestellen is het bedrijf met de paplepel ingegoten. En dat heeft zich geloond: topkwaliteit, efficiëntie en perfecte schaalbaarheid zijn kenmerken van HP-producten. Vandaar dat u het systeem onder iedere willekeurige belasting kunt bedienen.


De actuele marktbehoefte verliest het bedrijf geen moment uit het oog. Het bedrijf kenmerkt zich verder door zijn ontdekkende instelling. Het resultaat daarvan? Vele innovatieve oplossingen en indrukwekkende octrooien op meerdere uitvindingen.


Niet alleen produceert HP al meer dan zestig jaar computers, ook het ontwerp en de introductie van 3,5 inches diskettes staan op naam van dit bedrijf. HP ondersteunt daarnaast allerlei oplossingen op het gebied van beeldvorming en printing. Het is om deze redenen dat het bedrijf de “voorouder van de Amerikaanse Silicon Valley” wordt genoemd.


Het assortiment van HP-producten lijkt wel eindeloos. Een greep uit het aanbod:
- professionele workstations (serie Z1, Z220, Z420, Z620, Z820),
- servers van type blade, tower en rack (serie DL, ML, BladeCenter),
- switches en routers,
- brandmuren (firewalls),
- draadloze apparaten (WiFi),
- printers, monitoren en andere apparatuur.


Het bedrijf heeft een uitgebreid gamma van serveroplossingen, massageheugens en disk-arrays. Hierdoor kunnen gebruikers een apparaat kiezen dat naadloos aansluit bij hun behoeften. Of het nu gaat om thuisgebruik, of gebruik op kantoor. HP maakt altijd gebruik van de nieuwste technologie. Producten zijn dan ook universeel en eenvoudig te onderhouden en te beheren.


Kwaliteit staat bij HP hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor milieuzaken. Meerdere ranglijsten noemen het bedrijf dan ook als een van de “groenste” merken ter wereld.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-60%
-11%
-3%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden