FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

Voor wie naar kwaliteit streeft, zijn de originele inktcartridges en toners van HP een goede keuze. De afdrukkwaliteit is beter, dan wanneer er met een vervanger gewerkt wordt. Bovendien gaat het printen een stuk efficiënter met originele producten, en u kunt rekenen op een veilige samenwerking met het apparaat. Het aanbod van HP aan inktcartridges en toners is ruim. Een paar voorbeelden: inktcartridges Inkjet, LJ, Large Format Inks en toners.

 

Van de Inktcartridges Inkjet zijn er drie soorten: zwarte inktcartridge, kleuren inktcartridges en blisters (ofwel: Combo Pack). Als u kiest voor Inktcartridges en toners uit de LJ-reeks, dan kiest u ook in dit geval tussen het aanbod voor kleurenprinters en het aanbod voor zwart-witprinters.

 

Als u voor HP kiest, dan kunt u langere tijd met de producten werken. HP levert namelijk ook producten voor printers die uit het productieproces zijn gehaald. U kunt bij HP dus niet alleen terecht voor producten voor de actuele printers, maar ook voor supplies voor de oudere modellen. Op deze manier blijven de vervangingskosten beperkt. Ideaal voor grotere apparaten met een commerciële functie.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-3%
-35%
-10%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden