FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

HP heeft een uitgebreid aanbod aan printers en multifunctionele apparaten, zoals inktjet- en laserprinters, zwart-witprinters en kleurenprinters, draadloze en mobiele printers. Het aanbod is onderverdeeld in de productfamilies DeskJet, LaserJet, DesignJet en OfficeJet.

 

Zoals de naam doet vermoeden, bestaat de reeks “LaserJet” uit laserprinters, zowel zwart-witprinters als kleurenprinters. Alle printers gaan gepaard met lage gebruikskosten, uitstekende printkwaliteit en -snelheid. Vooral de modellen LaserJet P3015 en LaserJet Pro 400 zijn bijzonder populair.

 

De tweede familie, OfficeJet genaamd, bestaat uit single-functie en multifunctionele printers. Ze zijn speciaal ontworpen om zo productief mogelijk te werken. Dat is te zien in de kwaliteit van de printdocumenten. De printer produceert kleuren van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs (u betaalt de helft dan wat u betaalt voor de prints van laserprinters).

 

De doelgroep van de DesignJet-reeks zijn professionals, zoals architecten, ontwerpers en fotografen die een groot formaat nodig hebben én een goede kwaliteit. De HP DesignJet Scanner maakt het werk eenvoudiger, omdat u er grote formaten probleemloos mee scant.

 

De oplossing HP DeskJet Mobile zorg ervoor dat single-functie en multifunctionele printers gebruikt kunnen worden met een accu, onder welke omstandigheden dan ook. Netstroom is niet nodig.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-12%
-41%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden