FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP Logo

De categorie ‘Spare Parts’ bevat onderdelen voor de geavanceerde producten uit het assortiment van Hewlett-Packard. Ze zijn een perfecte uitkomst wanneer een apparaat een defect vertoont en verlengen de levensduur ervan aanzienlijk.

Dankzij de los te verkrijgen onderdelen gaan de apparaten van HP langer mee en wordt gebruikscomfort verhoogd. Ook zijn de kosten te reduceren door de complete structuur aan te vullen met afzonderlijke elementen.

HP heeft een uitgebreid assortiment dat onder meer bestaat uit servers die te monteren zijn in blade-, tower- en rackstructuren, professionele werkstations, routers, switches, firewalls, printers en monitoren. Dankzij dit ruime aanbod is er altijd een product te vinden dat past bij de specifieke behoeftes van uw huiselijke of zakelijke omgeving. Door het gebruik van de nieuwste technologieën zijn de apparaten veelzijdig in het gebruik en eenvoudig in het onderhoud. Doordat reserveonderdelen eenvoudig beschikbaar zijn, geniet elk apparaat van een lange levensduur en kan het maximale eruit gehaald worden.

HP is in staat om trends binnen de markt te bepalen, en daarmee ook de richting van de technologische branche, dankzij haar uitgebreide onderzoek naar nieuwe technologieën, open houding naar veranderende behoeftes en het toepassen van innovaties. Het bedrijf is een van de grootste producenten op het gebied van ICT ter wereld en weet de hoogste efficiëntie en schaalbaarheid te behalen. HP, opgericht in Palo Alto, heeft de eerste desktopcomputer ter wereld ontworpen en heeft daarmee een plek in de geschiedenis van de digitalisatie veroverd. Stabiele groei is een van de kernwaarden voor het bedrijf en zorgt al ruim zestig jaar voor grote marktsuccessen. Ook wordt HP gezien als een van de oprichters van Silicon Valley.

Als u vragen heeft over de reserveonderdelen van HP, kunt u altijd terecht bij onze experts die u zullen voorzien van vakkundig advies en u kunnen helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-10%
-71%
-57%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden