Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


HP LogoHP biedt veel verschillende reeksen van harde schijven aan, waaronder harde schijven in de Spare Parts categorie, die als onderdelen dienen voor complete oplossingen. Met deze onderdelen functioneren apparaten weer optimaal en wordt de levensduur verlengd.

Deze harde schijven zijn gebaseerd op magnetische dragers en bieden een snelle gegevensoverdracht, hoge draaisnelheid en goede gemiddelde tijd tussen falen (MTBF), waardoor ze in staat zijn om te voldoen aan de verwachtingen van gebruikers.

Door voor het juiste model te kiezen, haalt u maximale prestaties uit uw apparaat tegen lage kosten, omdat u geen nieuw apparaat meer aan zult hoeven schaffen. De onderdelen zijn zeer eenvoudig te integreren met de bestaande infrastructuur en zijn eenvoudig te installeren.

Bij de specificaties van elk product is gedetailleerde informatie te vinden over de harde schijven. Wanneer u vragen heeft staan onze experts voor u klaar, waarbij ze u kunnen voorzien van een uitgebreide uitleg en u kunnen helpen het juiste product te vinden.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-49%
-24%
-61%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden