FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Intel logo

Intel is een Amerikaans bedrijf dat processoren en chips maakt. Ook produceert het bedrijf onder meer microcontrollers, moederborden, geïntegreerde grafische oplossingen en chipsets. De naam is een afkorting van ´Integrated Electronics´.

Intel is uitgegroeid tot een van de grootste spelers wereldwijd dankzij de producten die het bedacht en ontwikkeld heeft, onder meer transistors en chips. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk enkel bekend was onder experts, heeft het snel internationale bekendheid vergaard, mede dankzij de geavanceerde processoren die het ontwikkelde en zijn hoge productiecapaciteit. Ook heeft de reclamecampagne ´Intel Inside´ uit de jaren 90 veel naamsbekendheid opgeleverd.

Intel bracht haar allereerste processor in 1971 uit, de i4004. Het bedrijf liep toen al een paar jaar voor op haar concurrenten, door de innovatieve aanpak en creatieve oplossingen buiten de gebaande paden. Ook de investeringen die Intel gedaan heeft in microprocessoren en op het gebied van de PC leverden veel populariteit op.

Het assortiment van Intel bestaat onder meer uit SSD-schijven en processoren. Onder de SSD’s zijn onder meer de volgende reeksen beschikbaar: SD DC S3700, SSD Pro 2500 en SSD 730. Deze producten blinken uit in hun betrouwbaarheid en gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Ook biedt Intel onder meer de volgende processoren aan: Xeon® Processor 5000 Sequence, Xeon Phi™ Coprocessors, Xeon® Processor E7 v2 Family, Itanium® Processor, Atom™ Processor for Server en Atom™ Processor for Storage. Elke processor is erop gemaakt hoge prestaties te leveren, waardoor het gebruikscomfort maximaal vergroot wordt.

Intel is in 1968 opgericht door Gordon Moore en Robert Noyce en is onder hun leiding uitgegroeid tot de top van de ICT-branche. Het hoofdkantoor bevindt zich in Santa Clara, Californië, terwijl de meerderheid van de productie plaatsvindt in Chandler, Arizona. Intel richt zich voornamelijk op innovatie en heeft hiervoor een onderzoeksnetwerk opgericht dat zich wereldwijd uitstrekt. Hierdoor heeft Intel inzicht in meerdere culturen en is het in staat creatieve en moderne oplossingen te ontwerpen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-41%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden