FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Legrand Logo

Legrand is een internationaal bedrijf dat bekend staat om de betrouwbaarheid van haar producten. Het bedrijf is onder meer actief in Spanje, Polen, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Brazilië, India, VS, Mexico, Zuid-Korea en Australië. Legrand richt zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor ICT-netwerken en elektrische installaties zowel in industriële als in leefomgevingen. Legrand realiseert dit door het inzetten van meer dan 30 fabrieken, die gebruik maken van de ruime ervaring binnen het bedrijf om het assortiment continu uit te breiden en te verbeteren.

Legrand heeft als doelstelling optimale oplossingen te vinden en ontwikkelen met betrekking tot elektrische installaties, ICT- en telecommunicatienetwerken en automatisering. Binnen het assortiment zijn onder andere materialen voor elektro-installaties, zoals Sistena, Otea, Mosaic en Suno, verdeelingrichtingen, elektrische kasten, kabelmanagementsystemen zoals DLP en behuizingen van onder meer XL3, Nedbox, Ekinoxe en RWN.

Legrand biedt drie soorten UPS’en aan: modulair, conventioneel en line interactive. Met deze types kunt u altijd een geschikt model vinden voor uw behoeftes, dat maximale bescherming en duur van noodstroomvoeding biedt.

Met speciaal toebehoren, ontwikkeld voor dit doeleinde, kun u uw UPS-systeem verbinden met het operationele centrum van Legrand. Hierdoor zal het systeem 24 uur per dag en 7 dagen per week onder controle zijn. Door het juiste model te kiezen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. De technische eigenschappen van deze apparaten stellen ze in staat om een efficiëntie van 95% te behalen, terwijl het energieverlies geminimaliseerd wordt, wat resulteert in een daling van de kosten.

Legrand heeft producten van verschillende internationaal populaire merken in het assortiment opgenomen. Zo kunt u onder andere producten vinden van Cablofil, fabrikant van draadgoten, Bticino, producent van intercomsystemen en videofonen, Zucchini, ontwikkelaar van railkokersystemen en transformatoren van droog giethars, en Alpes technologies, dat oplossingen aanbiedt voor compensatie van het reactief vermogen. Elk van deze producenten heeft een goede naam opgebouwd als kwalitatief en betrouwbaar en is in het bezit van benodigde internationale certificaten en keuringen. Ook voldoen ze aan verschillende strenge eisen van afgesproken standaarden.

Legrand investeert jaarlijks een deel van haar opbrengsten in onderzoek en ontwikkeling en heeft ondertussen meer dan 5.000 octrooien in het bezit. Ruim tweeduizend medewerkers zijn dagelijk bezig met het ontwikkelen van innovaties, dat gecoördineerd wordt vanuit de twee belangrijkste locaties, het Franse Limoges en het Italiaanse Varese.

Het van oorsprong Franse bedrijf is in 1860 in Limoges opgericht. Legrand is uitgegroeid tot een bedrijf met 33.000 medewerkers en heeft 20% van de markt voor elektro-installatiematerialen en 14% van de markt voor kabelmanagementsystemen in haar bezit.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-57%
-10%
-71%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden