FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Logo Lenovo

Lenovo wordt wereldwijd gezien als de voornaamste producten van PC’s en is in 1984 in China opgericht. Het bedrijf heeft in 2005 de PC-afdeling van IBM gekocht en in 2014 Motorola overgenomen. De klanten van Lenovo  zitten in meer dan 160 verschillende landen en heeft vestigingen in 60 daarvan. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hong Kong.

 

Lenovo is zich sinds 2010 zeer snel aan het ontwikkelen. Producten van het bedrijf worden vaak door klanten gekozen door de bijzondere ontwerpen, hoge kwaliteit van uitvoering en aantrekkelijke prijzen. Nieuwe modellen worden ontworpen met het oog op innovatieve oplossingen en het prikkelen van de verbeelding, met als resultaat een eenvoudigere en aangenamere werkplek.

 

De voornaamste categorieën uit het assortimen van Lenovo zijn werkstations (ThinkCentre, ThinkStation, Essential), notebooks (waaronder laptops uit de populaire reeksen B, E, L, M, S, T, W, X), monitoren en disk-arrays. Daarnaast heeft Lenovo een uitgebreid aanbod van toebehoren zoals docking stations, accu’s en SSD/HDD schijven. Ook kan de garantieperiode uitgebreid worden tot maximaal 5 jaar door het aanschaffen van ondersteuningspakketten.

 

Een vooraanstaande reeks van producten zijn de ThinkPad-apparaten, ontworpen door Richard Sapper en sinds 2005 door Lenovo geproduceerd. Dit zijn unieke producten, mede door het gebruik van TrackPoint (een rode knop die als touchpad gebruikt wordt) en ThinkLight (een fel LED-lampj van witte of oranje kleur die zich boven het scherm bevindt en het toetsenbord verlicht). ThinkPad-notebooks zijn vervaardigd uit plastic en bevatten technologie die het apparaat tegen vallen of stoten beschermt Zo zijn de notebooks uitgerust met een magnesium RollCage, waardoor het apparaat tijdens een val niet zal vervormen. Ook beschikt het apparaat over het Active protection System: wanneer ingebouwde bewegingssensoren merken dat het apparaat valt of ergens tegenaan stoot, wordt de lees/schrijfkop van de harde schijf onmiddellijk in de parkeerstand gezet waardoor mogelijk schade wordt voorkomen.

 

De apparaten van Lenovo zijn uniek en erg gewild op de markt. Naast verkoop en distributie, is Lenovo ook gericht op het lokaal produceren van producten in verscheidene landen. Dit maakt het mogelijk voor het bedrijf om wereldwijd actief te zijn en toch lokaal nauwkeurig en probleemloos te opereren. Dit zorgt voor succes op de lange termijn als het ‘globale én lokale’ bedrijf.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-60%
-7%
-3%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden