Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
0
Aanvraag
0,00 €
0
Kar
0,00 €
Bezig met laden...
Bezig met laden...
Vragen en bestellingen geactualiseerd!
Vragen en bestellingen geactualiseerd! Vragen en bestellingen geactualiseerd!


Logo Lenovo

Naast notebooks, werkstations en monitors bevat het assortiment van Lenovo ook servers uit de System X en ThinkServers reeksen. Dankzij deze ruime keuze is een ieder in staat een passend product te vinden bij zijn behoeftes.

De servers zijn ontwikkeld met twee principes in gedachten: Hoge prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Door het toepassen van de nieuwste technologieën is elk apparaat verzekerd van goede veiligheid en effectiviteit. Hiermee wordt de structuur vereenvoudigd en het werk gestroomlijnd. De servers zijn perfect voor het gebruik binnen een cloud-infrastructuur en big data toepassingen.

De servers zijn zowel in rack- als in towerbehuizing te monteren. De werklast van de ICT-afdeling zal worden verlicht dankzij de geavanceerde technologische oplossingen die de apparaten eenvoudig maken in het gebruik en beheer.

Binnen de System X reeks zijn onder meer de volgende modellen te verkrijgen: x3100 M4, x3650 M4 HD, x3500 M5, x3650 M4 BDen x3300 M4. Daarnaast bevat ThinkServers de RD650, RS140, TD350 en TS440.

Info Box
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-63%
-11%
-70%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden