Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
0
Aanvraag
0,00 €
0
Kar
0,00 €
Bezig met laden...
Bezig met laden...
Vragen en bestellingen geactualiseerd!
Vragen en bestellingen geactualiseerd! Vragen en bestellingen geactualiseerd!


Logo Lenovo

Lenovo biedt moderne beeldschermen met LED-verlichting aan. Deze monitoren blinken uit door de snelle reactietijden, hoge resolutie en grote kijkhoek. Het verschilt per model of het uitgerust is met een analoge D-Sub aansluiting of een digitale Display Port, DVI-D aansluiting.

 

De monitoren van Lenovo zijn ergonomisch ontworpen en bieden veel comfort. Ook is de werkplek verder te customizen met draaibare monitorstandaarden die tevens op hoek en hoogte afstelbaar zijn. Verlichting doormiddel van LED-lampen zorgt ervoor dat de monitoren energiezuinig zijn. De korte reactietijd van de matrices geeft de monitoren een kristalhelder en streeploos beeld dat zonder storingen snel een hoog FPS weet te halen.

 

De monitoren van Lenovo variëren van 17 tot 33 inches, waardoor er voor elke klant wel een gepast product te vinden is. De populairste exemplaren in het assortiment zijn de ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU) en Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Info Box
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-14%
-10%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden