Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
0
Aanvraag
0,00 €
0
Kar
0,00 €
Bezig met laden...
Bezig met laden...
Vragen en bestellingen geactualiseerd!
Vragen en bestellingen geactualiseerd! Vragen en bestellingen geactualiseerd!


Logo Lenovo

Lenovo heeft meerdere oplossingen ontwikkeld op het gebied van serveropties. Hierbij moet onder meer gedacht worden aan processoren, RAM geheugens, harde schijven, RAID, netwerkkaarten, tapes, en overig toebehoren die het platform aanvullen. Met deze producten is de goede werking van de servers verzekerd, evenals het eenvoudig uitbreiden en het maximaliseren van de prestaties.

Lenovo heeft met haar jarenlange ervaring en serveropties van de hoogste kwaliteit een sterke marktpositie veroverd. De oplossingen van het bedrijf stellen gebruikers in staat de infrastructuur naar wens uit te bouwen, schaalbaar te maken en aan te passen aan de behoeftes van de werknemers en branche.

Als u uw apparaat uit wilt breiden, is het aan te raden eerst te controleren over welke capaciteiten het beschikt en hoeveel sloten er beschikbaar zijn. U kunt bij de specificaties van elk apparaat gedetailleerde informatie verkrijgen over de prestaties. Bij vragen of twijfels staan onze experts altijd voor u klaar om u te adviseren over de best passende oplossing.

Info Box
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-70%
-25%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden