FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Microsoft logo

Om software later op een ander apparaat te kunnen gebruiken, zijn de Full Packaged Product (FPP)-licenties zeer geschikt. Vooral als nu niet veel programma’s inkoopt, is deze licenties passend. De licenties, die ook wel ‘BOX’ of ‘licenties in de doos’ genoemd worden, verbinden software niet met een apparaat. Op deze manier kunt u de software later ook op een ander apparaat gebruiken.

 

Hebt u producten aangeschaft buiten het programma voor volumeaankopen, dan kunt u hiervoor een Software Assurance aanschaffen. Dit is mogelijk tot negentig dagen nadat u de licentie heeft gekocht.

 

Het aanbod aan producten behorend bij deze licentie is breed: van applicaties, software voor serversbeheer tot Windows besturingssystemen. Microsoft biedt diverse applicaties in de vorm van software voor professioneel gebruik. Licenties zijn verkrijgbaar voor individuele applicaties, zoals Microsoft Excel, Word, Publisher, OneNote en Outlook. Maar ook voor pakketten zijn licenties beschikbaar, denkt u aan Microsoft Office.

 

Met de integrale ontwikkelomgeving Visual Studio programmeert u uw eigen software. Beschikbare edities van Windowssystemen in de doos zijn Windows Server 2012, Windows 8 en Windows 8.1. Gebruikers worden hiermee voorzien van de meest actuele oplossingen, die voldoen aan de geldende maatstaven.  

 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-35%
-32%
-60%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden