FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Er is al een licentietype gekozen. Om het licentietype te wijzigen, dient men de configurator te legen.

Sluit
Configurator legen?JaNee
Het geselecteerde product behoort tot een ander type licentie dan gekozen is.
Om dit product toe te voegen dient men eerst de configurator te legen.

Sluit
Soorten van Microsoft licenties:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Stuur een e-mail:
software at senetic dot be
Microsoft Open Value
Het licentieproduct Microsoft Open Value is bedoeld voor bedrijven, die geïntereseerd zijn in aankoop van licenties voor onbepaalde tijd die willen kopen op afbetaling of liever eenmalig betalen. Het contract wordt getekend voor drie jaar. Alle licenties worden samen met Software Assurance(L+SA) verkocht.


Microsoft logo

Het veel gebruikte licentieprogramma Open Value is bedoeld voor organisaties die een licentie zoeken voor langere tijd. Klanten tekenen een overeenkomst met een geldigheidsduur van drie jaar.  Het is mogelijk om ineens, of in handige jaarlijkse termijnen, te betalen. Bij aanschaf van een licentie, worden afnemers voorzien van het pakket Software Assurance (L+SA). Hiermee verkrijgen gebruikers snel toegang tot de meest actuele softwareversies, trainingen voor medewerkers en  specialistische technische ondersteuning. Ook wordt er een korting gegevens op software voor medewerkers.

 

Een handige Licence Advisor maakt het bestellen een stuk gemakkelijker. Het programma helpt u te  specificeren of u interesse hebt in een commerciële licentie, of een licentie voor overheidsinstellingen. Ook kunt u kiezen tussen Company Wide en Non Company Wide en bepaalt u de gewenste manier van betalen.

 

Bedrijven met vijf of meer computers die hun software willen baseren op één of meer van de Microsoft platforms, profiteren van de Company-wide licenties (licenties voor het hele bedrijf). Bijbehorende licenties zijn tijdens de loopduur van de overeenkomst heel eenvoudig aan te schaffen. 

 


Vorige contracten:

Soort licentie met het oog op het soort onderwerp waarvoor U een licentie wilt kopen:

De licentie Open Value value voor overheidsorganen is beschikbaar voor gekwalificeerde kleine en midden-overheidsinstituties. Dit soort licentie maakt het mogelijk om software te kopen voor een speciale preferentiële prijs.
Optie voor het hele bedrijf:

Deze versie is bedoeld voor bedrijven die een licensie willen verkrijgen voor Microsoft software op een elastische manier, voor een willekeurig aantal licenties, met een willekeurige looptijd van het contract. Voorwaarde om van deze optie gebruik te maken is een bestelling met een eerste bestelling van tenminste 5 licenties voor willekeurige producten (L+SA of SA) die in dit programma worden aangeboden.Volgende bestellingen kunnen zelfs bestaan uit één licentie. Alle licenties zijn beschikbaar met Software Assurance.

Deze variant is bedoeld voor bedrijven die minimaal 5 computers hebben en die hun software op al hun computers willen gelijkschakelen op basis van één van de volgende producten: Windows 7 Enterprise update, Office Professional Plus, toegangslicenties tot Core CAL (Core Client Access License) servers, Enterprise CAL servers, Windows Small Business Server CAL of Windows Essential Business Server CAL. Alle licenties zijn beschikbaar met Software Assurance.
Betaling

De licentiekosten worden slechts eenmalig geheven - aan het begin van de driejarige licentie-overeenkomst

Als U kiest voor betaling in termijnen is de eenmalige betaling opgedeeld in 3 gelijke termijnen, die betaald dienen te worden aan het begin van elk jaar dat de overeenkomst duurt.
Verder

Indien U bekend bent met de Microsoft Open Value licentie en U zou rustig willen kiezen tussen alle producten die in deze licentiering worden aangeboden maak gebruik van onze tools voor experts.Bestelling

  Geselecteerde producten:
Leeg Leeg

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-35%
-42%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden