FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik (SIA Mikrotīkls) is een producent van netwerkapparatuur en –software uit Letland, met een hoofdvestiging in Riga. Het bedrijf biedt apparaten aan voor radioverbindingen in standaarden 802.11a/b/g/n, routers en software voor het werken met netwerken. MikroTik is opgericht in 1995 en heeft zich gespecialiseerd in de markt van oplossingen voor draadloze netwerkverbindingen. De populairste producten zijn de MikroTik RouterOS, gebaseerd op de Linuxkernel, en de RouterBOARD routers.

 

De MikroTik RouterOS software stelt elke PC in staat om als een volwaardige router te functioneren. Deze software voorziet de PC van basisfuncties zoals ondersteuning van WPA, WPA2, EAP, WEP, virtuele toegangspunten en HotSpot. Ook kan er gekozen worden voor filtratie van p2p-verkeer, ondersteuning van VPN en ISDN, tunneling en routing (RIP, OSPF, BGP). Het is dankzij WinBox software mogelijk om het apparaat op afstand te besturen in Microsoft Windows of Linux (gebruik makend van het Wine pakket).

 

Het prijssysteem is opgedeeld in verschillende licenties waarbij gekozen kan worden voor hogere licenties met uitgebreidere mogelijkheden van de software tegen een hogere prijs. RouterOS is ontwikkeld voor kleine en middelgrote dienstverleners op het gebied van gegevensoverdracht en internettoegang. Het product is perfect te combineren met de MikroTik RouterBOARD producten.

 

De MikroTik RouterBOARD modellen zijn onstaan in 2002 en kenmerken zich door hoge prestaties. Deze productreeks is uitermate geschikt voor de meest veeleisende taken met betrekking tot het beheren en vormgeven van het mobiele verkeer. Ook zijn de routers in staat te voldoen aan alle eisen voor thuisgebruik. Een ruim assortiment geeft genoeg keuze om een apparaat te vinden dat voldoet aan de behoeften van de klant. De RouterBOARD producten bieden oplossingen die geïntegreerd kunnen worden zowel binnen- als buitenshuis.

 

Het aanbod is niet compleet zonder de parabolische antennes, opladers, behuizingen en overige toebehoren voor draadloze netwerken. Ook biedt MikroTik mini PCI- en PCI Expresskaarten, gebruikmakend van 802.11 protocollen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-32%
-24%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden