Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik biedt een breed scala aan draadloze routers en toegangspunten voor thuis- en kantoorgebruik. Het populairste product is een klein toegangspunt van 2,4 GHz Micro Access Point 2n dat voorzien is van het RouterOS besturingssysteem. Dit apparaat kan zijn voeding halen uit USB, passieve en actieve PoE en Power Jack en kan daarnaast zelf dienen als voedingsbron tot 500 mA voor andere apparatuur. Dit houdt in dat u onder andere de SXT CPE erop aan kan sluiten.

 

De RB951-2n van MikroTik is geoptimaliseerd als toegangspunt voor thuisgebruik. Dit is een compact apparaat dat voorzien is van 5 Ethernet poorten en een ingebouwde antenne. Dankzij het kleine formaat en esthetische behuizing is dit model ideaal voor gebruik op kantoor en thuis.

 

De cAP 2n is een toegangspunt voor montage in het plafond en is uitermate geschikt voor locaties waar traditionele montage niet of slecht mogelijk is, zoals in luchthavens, winkelcentra of hotels. De 802.11b/g/n standaard wordt ondersteund en voeding is mogelijk via PoE. Dit product wordt geleverd met een PoE-injector en het toebehoren voor montage in de muur of het plafond.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-12%
-7%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden