Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Een goed opgezet draadloos netwerk voorziet de gebruiker van een stabiele verbinding, hoge doorvoercapaciteit en korte wachttijden. Met de apparatuur van MikroTik kan men zowel binnens- als buitenshuis een optimaal computernetwerk tot stand brengen. De producten van MikroTik hebben een hoge waardering onder gebruikers dankzij het goede signaal, solide uitvoering en scherpe prijs.

 

Bij de populairste antennes behoren de RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD en RBSXT-5HPnD. Dankzij de hoge zendsterkte in 2,4Ghz en 5Ghz en de aantrekkelijke prijs worden deze apparaten regelmatig gebruikt binnen netwerken voor point-to-point en poin-to-multipoint verkeer.

 

MikroTik biedt een zesdelig netwerkproduct aan genaamt SXT Sixpack (RBSXTKit). Dit product bestaat uit een grote antenne van het type SXTG-5HPnD-SAr2 en vijf client-apparaten SXTG-5HPnD-SAr2 en kan rechtstreeks gemonteerd worden. Door de ondersteuning van 802.11n technologie en Nv2 TDMA is een maximale doorvoercapaciteit van 200 Mbit mogelijk.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-66%
-25%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden