Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Om een efficiënt en betrouwbaar netwerk op te zetten, zijn kaarten en draadloze connectoren van hoge kwaliteit van groot belang. MikroTik heeft een ruim aanbod op dit gebied die populairiteit heeft vergaard door de aantrekkelijke prijzen.

 

De netwerkkaart R5SHPn is gemaakt voor professionele doeleinden en bevat een ‘last-mile’ oplossing. Dit apparaat heeft een transmissievermogen tot 800mW en laat de concurrentie achter zich wat betreft bereik. De kaart is voorzien van kleurrijke LED-lampjes waarmee de werking en toestand van afzonderlijke apparaten eenvoudig te controleren is.

 

De R52H kaart behoort tot de populairste netwerkkaarten, biedt een vermogen tot 350mW en kan functioneren in twee banden: 2,192-2,539 en 4,920-6,100 GHz. De R52H is ontwikkeld om het maximale te halen uit de combinatie met het MikroTik Nstreme protocol, met deze combinatie kan het grootste bereik verkregen worden met het behoud van een hoge snelheid.

 

MikroTik biedt ook draadloze connectoren met MMCX-stekkers aan, waarmee aan de behoeftes kan worden voldaan van zelfs de meest veeleisende klanten.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-14%
-62%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden