Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik heeft een reeks routers ontworpen, genaamd SOHO, die geoptimaliseerd zijn voor zowel klein kantoor en thuisgebruik als voor grotere netwerken en structuren. Deze reeks voorziet in alle basisbehoeftes van gebruikers, waaronder het ondersteunen van WiFi volgens de B/G/N-standaard en functionaliteit voor het beheren van het verkeer en de doorvoercapaciteit, inclusief de optie P2P-protocollen te blokkeren. Het ruime assortiment voorziet alle klanten in hun afzonderlijke benodigdheden.

 

De routers worden aangestuurd door het RouterOS besturingssysteem, waar de gebruiker op verschillende manieren op in kan loggen. Dit kan via CLI, telnet/ssh, WinBox software alsmede via het WebFig systeem in een browser. Alle commando’s die via een console uitgevoerd kunnen worden, kunnen ook via deze wegen plaatsvinden en andersom.

 

De SOHO routers blinken uit dankzij hun hoge prestaties en snelle werking. Onder de populairste modellen zijn onder meer de 750 reeks (UP, GL) en 2011 reeks (iL-IN, iL-RM, iLS-IN, UiAS-IN, UiAS-RM) van RouterBOARD modellen te vinden.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-49%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden