FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Parabolische antennes worden gebruikt voor het leggen van een verbinding in 5 GHz-band over lange afstanden en zijn gemaakt om te functioneren in lastige weersomstandigheden. Senetic biedt ook zeer bestendige en robuuste beschermingen voor deze antennes aan die zorgen voor zowel een vermogenswinst van 30 dBi als een vermindering van de belasting door wind en regenbuien.

 

De populairste parabolische antenne van MikroTik is de hoogwaardige mANT30, die de hoogste normen weet te behalen en op de frequentie van 5 GHz (van 4,7 tot 5,875 GHz) werkt. Er zijn twee modellen van dit type te verkrijgen, die verschillen qua precisie van het montagesysteem: de standard (MTAD-5G-30D3) en de precision (MTAD-5G-30D3-PA). Antennes worden inclusief benodigde toebehoren en bekabeling geleverd.

 

Voor wie een parabolische antenne in gebruik neemt, is de Random Cover bescherming voor mANT een goede keuze. Hiermee wordt de belasting door windstoten verminderd en zijn de gevoelige antenne-onderdelen beschermd tegen moeilijke weersomstandigheden en mechanische beschadiging. De Random Cover blijft functioneel in een ruim temperatuurbereik.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-7%
-71%
-12%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden