Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

De routers van MikroTik worden uitgebracht binnen de RouterBOARD lijn. Deze routers maakt het mogelijk zelfs de meest complexe netwerkinfrastructuren te bouwen door het gebruik van verschillende modellen.

 

De RB411 reeks zijn voordelige configurabele modems die beschikken over een Ethernet-aansluiting en miniPCI-slot. Binnen deze reeks zijn acht modellen uitgebracht die onderling verschillen in de frequentie van de CPU, hoeveelheid RAM en aantal additionele poorten.

 

De RB435G is voorzien van 5 miniPCI-sloten en 3 Gigabit Ethernet-poorten en is hierdoor zeer geschikt als centraal punt van een netwerk. Ook beschikt deze router over 2 USB 2.0-poorten, waar onder andere extern geheugen of een draadloze 3G modem op aangesloten kan worden.

 

De RB450G router is een uitbreiding op het RB450 model en biedt hoge prestaties tegen een zeer scherpe prijs. De router beschikt over het RouterOS besturingsysteem, 5 Gigabit Ethernet-poorten, 256MB RAM-geheugen en een 680 MHz processor.

 

Het meest veelzijdige model is de RB493. Deze router is voorzien van 9 Ethernet-poorten, 3 miniPCI-sloten en RouterOS. Dit model is een geavanceerde router die kan fungeren als firewall of zelfs als tool voor het monitoren en beheren van netwerkverkeer.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-14%
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden