FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Onder het rijke aanbod aan toebehoren van MikroTik vallen onder meer dochterborden, antennes, kabels met laag verlies en koper/glasvezel converters. Ook bevat het aanbod andere uitbreidingen die de prestaties en funtionaliteit van basisapparaten zoals routers, switches en antennes verhogen.

 

De Flex-guide kabel is een kabel met laag verlies en is bestemd voor gebruik binnens- en buitenshuis. Het RB800 bord kan door middel van het RB604 dochterbord uitgebreid worden met 4 extra miniPCI-kaarten en valt onder de populairste toebehoren. De RBFTC11 koper/glasvezel converter is een uniek product en onderscheidt zich met zijn waterbestendige behuizing die montage buiten mogelijk maakt. Het temperatuurbereik ligt tussen -40 en 70 graden Celsius waardoor een probleemloze werking, onafhankelijk van weersomstandigheden, waar dan ook ter wereld, gegarandeerd is.

 

Een van de meest recente kaarten die door MikroTik uitgebracht is, is de Gigabit Ethernet RB44Ge kaart met 4 10/100/1000T Gigabit Ethernet poorten. Het is met deze kaart mogelijk om nieuwe poorten toe te voegen aan meerdere modellen uit de RouterBOARD-reeks.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-83%
-10%
-13%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden