FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Oracle is een van de wereldwijde marktleiders als het aankomt op software voor databasebeheer. Het primaire product is Oracle Database, een beheersysteem voor relationele databases, geschikt als volledige ICT-oplossing voor bedrijven in een verscheidenheid aan branches.

De oprichters van Oracle zijn Larry Ellison, Bob Mineren en Ed Oates, die het bedrijf in 1977 in Redwood Shores, Californië opgezet hebben. Sindsdien heeft het meer dan 400.000 klanten verkregen, onder meer het merendeel van de Fortune 100 bedrijven.

Het voornaamste doel van Oracle is vernieuwing aan te moedigen door het ontwikkelen van simpelere IT-systemen. Het bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, daarom wordt er een groot bedrag gereserveerd voor onderzoek. Het assortiment is in 145 landen te verkrijgen. Oracle was het eerste bedrijf dat software voor zakelijke doeleinden aanbood dat via het internet toegankelijk was.

Niet alleen het bevorderen van innovatie is van belang, ook het verhogen van de snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging wordt aandachtig verbeterd. Hierdoor is het bedrijf in staat volledig geïntegreerde oplossingen van de bovenste plank aan te bieden. De volledige en open software zorgt voor een systeem dat de hoogste prestaties behaalt tegen de laagste kosten.

Met de producten van Oracle kunt u complexe processen versimpelen en automatiseren binnen uw organisatie. Ook zijn ze geschikt als modulaire oplossing. De open architectuur en geavanceerde functionaliteiten bieden een solide basis voor uw infrastructuur, waarmee werkzaamheden vereenvoudigd worden, zonder uw keuzes te beperken.

De efficiëntie van uw netwerk heeft een direct invloed op de efficiëntie van uw bedrijf en medewerkers. Oracle Corporation is voortdurend bezig haar bedrijfsbestuur te verbeteren. Ze wil ethisch gedrag  onder haar medewerkers aanmoedigen en publiceert daarom veel interne documenten.

Specifieke voorbeelden hiervan kunt u terugvinden op de website van het bedrijf.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-7%
-62%
-19%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt!
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden