FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

De nieuwste database van Oracle, Database Enterprise Edition, is voorzien van honderden functionaliteiten die efficiënt werk bevorderen. Dankzij de vernieuwde architectuur is de database eenvoudiger te verwerken tijdens consolidatie, waardoor u in staat bent meerdere databases te beheren zonder applicaties te bewerken.

Het systeem is geoptimaliseerd, geïntegreerd en voorzien van een veelzijdig platform voor cloud computing. Hiermee bent u in staat dynamisch te ontwikkelen en heeft u te allen tijde controle over transacties en het algemene verloop van werkzaamheden.

Oracle databases blinken uit in veiligheid, hoge prestaties en capaciteiten voor dataopslag in de cloud. Uw resources zullen continu beschikbaar zijn doordat storingen en menselijke fouten voorkomen worden, bovendien zult u veel besparen op kosten voor dataopslag. De automatische optimalisatie zorgt voor een effectief beheer.

De database biedt simpele integratie met Oracle Enterprise Manager Cloud Control, waarmee administrators uw producten en de levensduur ervan kunnen beheren.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-20%
-19%
-35%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden