FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Oracle biedt oplossingen aan op het gebied van partitionering, waarmee u applicaties en het beheer van databases kan verbeteren. Resources zijn te grouperen, waardoor u beheer effectiever kunt uitvoeren op meerdere niveau's en beschikbaarheid binnen uw bedrijf kunt verhogen.

Het gebruik van resources kan worden verbeterd door multi-level toegang. De werking van uw systeem hoeft niet langer onderbroken te worden voor werkzaamheden met deze oplossing, die eenvoudig in gebruik te nemen is.

Tot de voornaamste kenmerken van dit systeem behoren effectiever werk, sneller onderhoud van databases, lagere kosten voor opslag en automatisch beheer van levensduur.

Oracle biedt aantrekkelijk geprijsde producten aan voor uitgebreide rapportages en analyses van hoge kwaliteit. Zelfs de meest complexe organisaties zullen een verbetering merken in de workflow. Onze experts kunnen u te allen tijde voorzien van informatie over de producten van Oracle en bieden ondersteuning bij het kiezen van de optimale oplossing.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-35%
-19%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden