FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

De Real Application Clusters (RAC) oplossing van Oracle biedt u de mogelijkheid databases afzonderlijk te implementeren in een servercluster. Hiermee is uw systeem beter bestand tegen stroomstoringen en storingen in uw apparatuur.

De architectuur van uw infrastructuur is van kritiek belang bij de goede werking ervan, waar een goed contact met uw klanten van afhankelijk is. Wanneer zich er storingen voordoen, loopt u risico op het verlies van gegevens. Dit maakt het gebruik van een enkele database riskant.

Met een cluster kunt u rekenen op automatisatie, centralisatie en verbeterde betrouwbaarheid en schaalbaarheid, tegen een verlaging van gemaakte kosten. RAC-oplossingen worden steeds populairder doordat u geautomatiseerd beheer kunt uitvoeren over belasting, beschikbaarheid consolidatie en beschikt over grotere rekenkracht.

Als u geïnteresseerd bent in deze oplossingen, kunt u altijd terecht bij onze experts. Zij kunnen u voorzien van advies over de producten in het assortiment en de beste oplossing voor uw bedrijf aanwijzen.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-19%
-59%
-11%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden