FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Het Amerikaanse bedrijf Red Hat, opgericht in 1993, staat bekend om de Linux-distributie Red Hat Linux. De Red Hat Linux is het belangrijkste product van het bedrijf en is tevens de oudste distributie van Linux. Het bedrijf speelde een rol in de ontwikkeling van het Fedora systeem. Hierdoor ondersteunt Red Hat ook de vrije software.


Het bedrijf geniet grote populariteit. En dat is niet voor niets. Red Hat heeft een groot aantal configuratieprogramma’s op zijn naam staan. Dit zorgde ervoor dat beginnende gebruikers het systeem perfect konden beheren. Daarbij zorgde RPM-Package Manager voor een gemakkelijke installatie van de software. Na de laatste versie (nummer 9) splitste men het systeem op in de niet-commerciële (Fedora) en de commerciële distributie (Red Hat Enterprise Linux). De grafische werkomgeving GNOME is de basis van de beide systemen.


Waarin wordt het systeem gebruikt? Allereerst in systemen met betrekking tot de bediening van print- en mailservers, databases en workstations. Daarnaast wordt het gebruikt in systemen voor de behandeling van netwerkverkeer.


Een belangrijk voordeel van het systeem is de stabiele werkomgeving die het creëert. Dankzij de multiplatform toepassingen en het efficiënte gebruik van meerdere netwerkprotocollen, werden besturingssystemen van uiteenlopende leveranciers moeiteloos en efficiënt geïntegreerd.


Red Hat Enterprise Linux (2003) is de commerciële distributie van Linux. Deze distributie staat erom bekend dat het de functionaliteit van de Enterprise zeer grondig test. Bovendien test het systeemtaken zeer nauwkeurig op correctheid. Een ander voordeel van het systeem is dat het in meerdere talen is uitgegeven. De beschikbare versies van het systeem zijn ook altijd up to date en ze worden beschikbaar gesteld met Red Hat Network. Efficiënte en correcte werking is gegarandeerd voor iedere systeemgebruiker met een geldige subscriptie, voor welke willekeurige versie dan ook. Er zijn drie commerciële basis ondersteuningspakketten: Basic, Standard en Premium.

 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-25%
-12%
-3%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden