Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Om de veiligheid van systemen en gegevens in noodsituaties te waarborgen, bieden bij de oplossingen Disaster Recovery uitkomst. De oplossingen worden ingeschakeld in noodsituaties, als operaties en verzamelde gegevens naar een andere locatie dan het tijdelijke datacenter verhuisd worden.

 

Red Hat biedt Disaster Recovery-oplossingen voor alle belangrijke producten, zoals Enterprise Linux in de versies System en Server, alsmede voor uitbreidingen, zoals High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support en Smart Management.

 

De optimale uptime van apparaten wordt gewaarborgd door snelle serverprocessen en gegevensoverdracht. Succesvolle dienstverlening en internationale verkoop, wordt bereikt door optimale veiligheid en een ononderbroken toegang tot serverapplicaties. Red Hat-programma’s zijn stabiel, betrouwbaar en efficiënt. Ze zijn een prima optie voor uitgebreide systemen en netwerken. Technische ondersteuning behoort tot de mogelijkheden.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-24%
-7%
-76%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden