FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Er zijn veel mogelijkheden om het systeem Red Hat Enterprise Linux naar wens uit te breiden, al naar gelang uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. U bereidt de functionaliteiten uit, zodat de mogelijkheden van het systeem nóg groter worden. De modules waarmee u het systeem uitbreidt, zijn verdeeld in vier basiscategorieën: beschikbaarheid, schaalbaarheid, beheer en beheer van de levenscyclus. Modules zijn aan een categorie toebedeeld, al naar gelang de functionaliteiten van de module.

 

De uitbreidingen High Availability, Resilient Storage en Load Balancer, waarborgen een optimale beschikbaarheid. De laatste van deze add-ons waarborgt noodzakelijke redundantie van databases en netwerkdiensten. De infrastructuur wordt voorbereid op een toenemende belasting, opdat de infrastructuur deze veilig opvangt en verdeelt tussen de elementen.

 

Maximale schaalbaarheid is mogelijk met de uitbreidingen Scalable File System en High Performance Network. Deze uitbreidingen zijn gebaseerd op de software Red Hat Enterprise Linux.

 

Het systeem Enterprise Linux wordt beheerd door de add-on Smart Management, waarbij de modules Red Hat Network Management en Red Hat Network Provisioning, bij de add-on Smart Management zijn inbegrepen. De module Red Hat Network Provisioning is bedoeld voor het gebruik van de diensten Red Hat Network en Red Hat Network Satellite. Met de add-on Smart Management, beheert u het volledige systeem. Ook kunt u de nieuwste updates van het Red Hat Network-platform eenvoudig downloaden.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-57%
-12%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden