Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Red Hat Enterprise Linux is een zeer populaire distributie. En dat is niet voor niets. Klanten noemen uitgebreide technische ondersteuning, samen met optimale compatibiliteit met IT-apparatuur van uiteenlopende leveranciers, als belangrijkste voordelen. Red Hat- distributies bereiken optimale compatibiliteit met IT-apparatuur voor professioneel gebruik, van welke leverancier dan ook. Door deze voordelen beschouwen klanten Red Hat Enterprise Linux als een bijzonder systeem. De licenties van Red Hat zijn dedicated producten voor oplossingen van de meest bekende merken, zoals Hewlett-Packard en IBM.

 

Er zijn meerdere versies van Red Hat Enterprise Linux in omloop, die bedoeld zijn voor uiteenlopende toepassingen. Effectieve en efficiënte bediening van bedrijfsservers is het gevolg van het gebruik van Red Hat Enterprise Linux Server. Ook voor versies voor individuele gebruikers slaagt u bij Red Hat. Voor dit type gebruikers biedt het bedrijf de Enterprise Linux Desktop en de Enterprise Linux Workstation.

 

Red Hat Network voorziet u van bruikbare updates. De modules Red Hat Network Management en Red Hat Network Provisioning verstrekken toegang tot het Red Hat Network.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-14%
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden