FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...

Over het bedrijf

Ons bedrijf ontwikkelt zich dynamisch. Ons aanbod bestaat uit de beste oplossingen in de markt voor netwerken en servers en de modernste software. We kiezen voor beproefde, prestigieuze merken. Daarbij is klanttevredenheid onze prioriteit.

Door competenties bij te schaven en hoogwaardige hardware te leveren tegen lokale prijzen, ondersteunen wij activiteiten van onze afnemers uit het bedrijfsleven, de publieke sector en de onderwijssector. Zo bieden wij onder meer de oplossingen van Cisco, Dell, Ubiquiti, Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft, Oracle, Symantec en VMware.

Ons aanbod krijgt steeds meer aandacht van de klanten, en dat hebben wij te danken aan onze betrouwbare hardware en professioneel advies. Door onze vaardigheden omtrent het uitbreiden van ons aanbod hebben wij de titel van 'Microsoft Gold Certified Partner' ontvangen.

We verhogen stelselmatig onze compententies en zorgen voor dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau. Dankzij onze expertise kunnen wij het aanbod afstemmen op de behoeftes van uw organisatie. Onze oplossingen zijn scherp geprijsd waardoor de klanten in staat zijn om de beste producten op de markt aan te schaffen.

Wij koppelen de behoeftes van zelfs de kleinste instellingen aan een ruim aanbod van de grootste globale fabrikanten. Op deze manier zorgen wij voor de integratie op de Europese ICT-markt en faciliteren wij de verspreiding van moderne oplossingen.

Door ons werkgebied uit te breiden proberen wij onze relaties, netwerk en bijkomende voordelen naar klanttevredenheid te vertalen. Elk van onze klanten is voor ons even belangrijk, ongeacht de grootte van de organisatie en haar zakelijke behoeftes.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-60%
-25%
-32%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden