Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
België (wijzigen)
We hebben voor u een webshop in uw taal en met uw valuta
Kies uw locatie:
  0
  Aanvraag
  0,00 €
  0
  Kar
  0,00 €
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!Vragen en bestellingen geactualiseerd!

  Over het bedrijf

  Ons bedrijf ontwikkelt zich dynamisch. Ons aanbod bestaat uit de beste oplossingen in de markt voor netwerken en servers en de modernste software. We kiezen voor beproefde, prestigieuze merken. Daarbij is klanttevredenheid onze prioriteit.

  Door competenties bij te schaven en hoogwaardige hardware te leveren tegen lokale prijzen, ondersteunen wij activiteiten van onze afnemers uit het bedrijfsleven, de publieke sector en de onderwijssector. Zo bieden wij onder meer de oplossingen van Cisco, Dell, Ubiquiti, Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft, Oracle, Symantec en VMware.

  Ons aanbod krijgt steeds meer aandacht van de klanten, en dat hebben wij te danken aan onze betrouwbare hardware en professioneel advies. Door onze vaardigheden omtrent het uitbreiden van ons aanbod hebben wij de titel van 'Microsoft Gold Certified Partner' ontvangen.

  We verhogen stelselmatig onze compententies en zorgen voor dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau. Dankzij onze expertise kunnen wij het aanbod afstemmen op de behoeftes van uw organisatie. Onze oplossingen zijn scherp geprijsd waardoor de klanten in staat zijn om de beste producten op de markt aan te schaffen.

  Wij koppelen de behoeftes van zelfs de kleinste instellingen aan een ruim aanbod van de grootste globale fabrikanten. Op deze manier zorgen wij voor de integratie op de Europese ICT-markt en faciliteren wij de verspreiding van moderne oplossingen.

  Door ons werkgebied uit te breiden proberen wij onze relaties, netwerk en bijkomende voordelen naar klanttevredenheid te vertalen. Elk van onze klanten is voor ons even belangrijk, ongeacht de grootte van de organisatie en haar zakelijke behoeftes.

  Actuele aanbiedingen:
  -11%
  -12%
  Laten we contact houden!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
  Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
  Incorrect e-mail adres.
  Dit e-mail adres is al bevestigd.
  Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
  Bedankt!
  Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
  Partners
  Betaalmethoden
  Verzendmethoden